Culturele aanbod

Bekijk hier 'het culturele aanbod' van onze aanbieders in de Gemeente Velsen

  • All
  • Muziek
  • Theater
  • Vrijetijd
  • Zang
  • Kunst
Image Description
Muziekschool

Alphenaar Muziekles IJmuiden

Alphenaar Muziekles IJmuiden is een vooruitstrevende en flexibele muziekschool die wekelijks ruim 300 leerlingen en cursisten voorziet van kwalitatieve muzieklessen en deze voor een betaalbaar tarief aanbieden in de IJmond. Jong of oud, beginner of gevorderd, hobbymatig of (semi)professioneel en alle stijlen. De Alphenaar docentenband is vooral bekend als begeleidingsband voor o.a. de Summer Park Sessions, het Havenfestival IJmond, e.a.

Image Description
Centrum voor kunsteducatie / Beverwijk

Centrum voor de Kunsten

Centrum voor de Kunsten is dé plek voor kunsteducatie en de spin in het web van allerlei regionale kunst- en culturele organisaties. Belangrijkste doel: zo veel mogelijk kinderen en volwassenen met kunst en cultuur in aanraking brengen.

Image Description
Beeldende kunst/ Velsen Zuid

KCV

Het KCV telt 16 leden (2022), die incidenteel met andere Velsense kunstenaars contact houden om gezamenlijk te exposeren. De disciplines en stijlen zijn: beeldhouwen, keramiek, mixed media, textiles, schilderen, grafiek en fotografie.

Image Description
Shantykoor / IJmuiden

Nortada

Shantykoor Nortada bestaat momenteel uit 20 zangers, 3 accordeonisten, een trekzakspeler en een slagwerker/zanger. Het koor verzorgt optredens in verzorgings- en verpleeghuizen, markten en buurtcentra.

Image Description
teken- en schildervereniging / Santpoort

Terpen Tijn

Wij zijn een gezellige amateur teken- en schildervereniging die al meer dan 65 jaar bestaat. Er zijn groepen op dinsdagmiddag, woensdagmiddag en woensdagavond. Er wordt zelfstandig gewerkt, op alle niveaus

Wilt u zich ook aansluiten?

Neem dan contact met ons op.

CONTACT
Logo

Voor iedereen die op zoek is naar cultuur in de Gemeente Velsen

Gesubsidieerd door:

Logo

Contact

Volg ons

Volg ons op social media als je op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwtjes en VG-concerten