logo
logotekst

Koffieconcert op 13 october a.s.

Koffieconcert  Velser Gemeenschap – Soli &  Unidos 13-10-2019

Op zondag 13 oktober zal Musicalvereniging Unidos samen met het Soli Harmonieorkest optreden tijdens het 7e koffieconcert in 2019 van de Velser Gemeenschap. Om 11.30 uur openen de deuren van het Soli-centrum in Santpoort waar om 12.00 uur het Soli Harmonieorkest het koffieconcert opent en daarna het stokje overdraagt aan Musicalvereniging Unidos. Entrée is gratis.

Unidos, o.l.v. Bas Jongsma, brengt nummers ten gehore van de vorig producties ‘ The Hired Man’  en ‘Footloose’, en geeft ook een voorproefje op de komende productie ‘ Thoroughly Modern Millie’.  Solisten tijdens het koffieconcert zijn o.a. Daisy Carati, Baris Kirik en Wouter Wensink.


Het Harmonie orkest van Soli brengt een zeer gevarieerd programma, van het sprookjesachtige Aladdin, de Moulin Rouge in Parijs en het bevind zich ‘Between 2 rivers’ .

Musicalvereniging Unidos

Musicalvereniging Unidos bestaat uit 40 enthousiaste leden in de leeftijd van 20 t/m 40 jaar, ieder met liefde voor theater en een flinke dosis talent. Jaarlijks brengen zij in februari een productie op de planken van Stadsschouwburg Velsen. Om dit te bereiken repeteert de groep elke week onder leiding van een professioneel artistiek team. De repetities vinden elke dinsdag plaats in het Ichthus Lyceum te Driehuis van 19:30 tot circa 22:30 uur.

Nieuwe productie: Thoroughly Modern Millie

Na het swingende ‘Footloose’ brengt Musicalvereniging Unidos het Manhattan van de jaren ’20 naar stadsschouwburg Velsen met de musicalcomedy Thoroughly Modern Millie. Het is 1922 als plattelandsmeisje Millie Dillmount naar New York trekt om haar droom waar te maken. Die droom is simpel: secretaresse worden van een begeerlijke, vrijgezelle en bovenal rijke baas om dan met hem te trouwen. In werkelijkheid blijkt het allemaal iets anders uit te pakken…

Soli Harmonie orkest

Muziekvereniging Soli bestond in 2019 110 jaar. Dit is groots gevierd in mei j.l. met de  ‘Night of Entertainment’. Het harmonieorkest richt zich de komende tijd weer wat meer op het serieuzere werk. In 2020 gaat het orkest namelijk weer op concours.