logo
logotekst

Gezelligheidskoor de Delta Singers

Op 26 oktober 2006 zijn De Delta Singers van start gegaan. Sinds 10 december 2007 zijn we een Stichting en aangesloten bij de ”Bond voor Smart & Levensliederen”.

We zijn een enthousiast gemengd koor uit IJmuiden dat het levenslied een warm hart toedraagt. Het koor bestaat uit 50 mensen. We oefenen op donderdagavond van half acht tot kwart voor tien in het Verpleeghuis Velserduin in de Scheldestraat te IJmuiden. Kom gerust een keer vrijblijvend een repetitie bijwonen.

Heerlijke meezingers, prachtige oude luister- en vissersliedjes, liedjes met een lach en een traan passeren de revue tijdens onze optredens. Ook hebben wij een bijzonder Kerstrepertoire. Ons motto is dan ook: Gezelligheid gaat boven alles.

De afgelopen jaren hebben vele Woon-Zorgcentra en verpleeghuizen in onze regio en daarbuiten, kunnen genieten van een optreden van De Delta Singers. Ook hebben we op campings en bij diverse feesten gezongen.

Onze muzikale begeleiding bestaat uit prachtige geluidsbanden.

Voor boekingen en informatie Elly Entius 06-10318237.

Het bestuur bestaat uit Ferry Prince voorzitter, Lies Uiterwijk Winkel penningmeester, Elly Entius secretaris en leden: Agnes Visser en Gonnie van der Put

De website wordt onderhouden door Marion Gosewehr en Ditta Speelman.

www.deltasingers.nl