logo
logotekst

Sparkle Velsen

Wij zijn een groep van 55 enthousiaste vrouwen, die samen Zanggroep Sparkle Velsen vormen. Het koor staat onder leiding van Frank Anepool. De leeftijd van onze koorleden ligt tussen de 25 en de 55 jaar.

Ons repertoire bestaat uit popsongs, evergreens en liedjes uit musicals. De muziekstukken zijn voornamelijk Engelstalige nummers, maar u zult ook Nederlandstalige muziekstukken tegenkomen.

Regelmatig verzorgen wij een optreden, zowel binnen als buiten de regio,o.a. tijdens het jaarlijkse korenfestival in Paradiso te Amsterdam. Ook hebben wij bij bepaalde gelegenheden (bijv. een jubileum of recentelijk een Cd-presentatie) een avondvullende show in het Witte Theater in IJmuiden of in de Stadsschouwburg te Velsen. Behalve de optredens die wij als koor ‘alleen’ verzorgen, werken wij ook af en toe samen met andere koren of muziek groepen. In onze agenda kunt u meer vinden over onze optredens van dit seizoen.

Wij repeteren elke woensdag avond van 20.00-22.00 uur in de Hofstede, Aletta Jacobsstraat 227 te Velserbroek. In de schoolvakanties repeteren wij in de regel niet.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website www.sparklevelsen.nl